رودخانه سانکوشی رودخانه یی از طلا

رودخانه سانکوشی در زبان نپالی به آن رودخانه طلا نیز گفته می شود. (سان) به معنای ” طلا ” و (کوشی ) به معنای “رودخانه” است. رودخانه سانکوشی در زبان نپالی به معنای “رودخانه طلا” است و دلیل نام گذاری این رودخانه به سان کوشی به خاطر طلایی ست که از میان شن های رودخانه یافت می شود. از کاتماندو حدود 14 ساعت و از پخارا سفری 9 الی 10 ساعته برای رسیدن به رودخانه سانکوشی در پیش خواهیم داشت.

این مکان یکی از ده نقطه برتر رفتینگ و کنیونیگ (دره نوردی) آب سفید در جهان می باشد. در رودخانه سانکوشی می توانید 235 کیلومتر رفتینگ را که بسته به فصول سال بین 7 تا 9 روز زمان می برد را تجربه کنید. رود سانکوشی از دره ی بزرگی بین کوههای هیمالیا به سمت شرق نپال جریان دارد. رود سانکوشی از شاخه های تخلیه کننده آب مرتفع ترین کوههای جهان در نزدیکی تبت سرچشمه می گیرد و در مسیر خود به رودخانه ی بوتکوشی می رسد و در انتهای مسیر خود به جلگه های شمالی هند می پیوندد. این رودخانه از زیباترین دیدنی های نپال می باشد.

رودخانه سانکوشی (رودخانه طلا)

جریان و شدت این رودخانه بسیار متفاوت است – از جریان شدید پس از مونسون در اواخر سپتامبر گرفته تا جریان کم زمستان و در ماه می بار دیگر با ذوب برف و باران های قبل از مونسون شدت آب افزایش می یابد. در این ناحیه علاوه بر کنیونیگ (دره نوردی) ، تورهای رفتینگ دو تا ده روزه نیز برگزار می گردد.

از محبوب ترین نقاط برای رفتینگ، کنیونیگ و کایاکینگ در نپال می توان به رودخانه و دره ی جلبیر، رودخانه تریشولی، رودخانه کاکانی، رودخانه  ستی گانداگی، رودخانه و دره جاگات خولا، رودخانه سانکوشی (رودخانه طلا)، رودخانه بوتکوشی (رودخانه ی تبتی) و رودخانه مارشیاگاندی (مارسیاگاندی) اشاره نمود.

 دیدنی های اطراف رودخانه سانکوشی

دهکده ی زیبای بودا – چیتا که در نزدیکی این منطقه قرار دارد متعلق به  قوم “تامانگ” می باشد. تامانگ یکی از قومیت های بزرگ و بسیار محترم در نپال است. به گفته مردم محلی و لاما، این روستا از نظر فرهنگ و سنت تامانگ بسیار غنی است. این دهکده به بودا – چیتا مالای مشهور نامیده می شود که در آیین بودا بسیار مهم است. دهکده بودا – چیتا یک جامعه بومی بودایی است که مذهب آنها تلفیقی از لامائیسم بودایی و فرهنگ “شمنیسم” است.

داشتن یک لاما و یک ژانکری “شمن” برای یک روستا معمول است. در این ناحیه 459 خانوار سکونت دارند و دو مدرسه ی ابتدایی و دو مدرسه ی راهنمایی به علاوه یک مرکز بهداشت وجود دارد. طبق آمار شورای توسعه دهکده، جمعیت این روستا متشکل از تامانگ 85 درصد، برهمین 10 درصد، نوار 2.5 درصد و 2.5 درصد سایر ادیان می باشند.

error: لطفا مقاله را به اشتراک بگذارید.