زیپ لاین نپال

سریعترین، طولانی ترین و شیب دارترین زیپ لاین جهان در نپال

طول این زیپلاین ۱.۸ کیلومتر بوده و در ارتفاع ۶۰۰ متری واقع شده است و شیب اولیه آن 56 درجه و سرعتی بالغ بر 140 کیلومتر دارد. شرکت ” های گراند ادونچر “ به ارایه این زیپ لاین  می پردازد و  تنها سی دقیقه از دریاچه فیوا ( واقع در پخارا ) با خودرو فاصله دارد.

سریعترین، طولانی ترین و شیب دارترین زیپ لاین جهان را درقلب هیمالیا، نپال تجربه کنید.

زیپ لاین

این شرکت همچنین به ارایه خدماتی از جمله بانجی و  تاندم بانجی ، سوئینگ و تاندم سوئینگ و پاراگلایدینگ نیز می پردازد که همراه با منظره یی رویایی بر فراز دریاچه ها و دیدنی های پخارا و نمایی فوق‌العاده از کوه های هیمالیا و دیدی متفاوت از سارانگکوت ،استوپای صلح جهانی و قله های 8 هزاری است.

این خط زیپ لاین از تاریخ ۲ ژوئن ۲۰۱۲ شروع به فعالیت نموده است و با پیشرفته ترین فن آوری ها طراحی شده است .

اگر بخواهیم تعریفی واضح تر از این فعالیت بدهیم باید بگوییم برای انجام این تفریح، باید سیم بُکسل یا طناب یا تسمه های مخصوص بین دو نقطه وصل شوند. جلیقه مخصوص را پوشیده و به وسیله یک قرقره که با تسمه های مخصوص و کارابین به هارنس(جليقه مخصوص) متصل شده از یک سر طناب به سر دیگر سُر بخورید. البته شما می توانید به صورت خوابیده، معلق و یا نشسته مسافت بین دو نقطه را طی کنید.

تجهیزات زیپ لاین

برای راه اندازی زیپ لاین به سیم بکسل، سیم کش، یک دستگاه ترولی و نگه دارنده انتهای خط نیاز است. کسانی هم که می خواهند از زیپ لاین استفاده کنند باید مجهز به لباس مخصوص (هارنس)، کارابین، دستکش و کلاه ایمنی باشند که اپراتور در اختیارشان می گذارد.

تاریخچه زیپ لاین

منبع دقیقی برای مشخص کردن تاریخچه استفاده از زیپ لاین ها وجود ندارد اما برخی بر این باورند که این زیست شناسان بوده اند که استفاده از این وسیله را باب کردند. زیست شناسان به دنبال راهی می گشتند که از گیاهان انبوه عبور کنند و به محیط های نا آشنا قدم بگذارند. استفاده تفریحی از زیپ لاین برای اولین بار در دهه 1970 مورد توجه قرار گرفت و تورهایی نیز در این زمینه برگزار گردید.

کوهنوردان نیز، روشی خاص برای عبور از مناطق صعب العبور به کار می بردند که عبور تیرولی نام داشت. این روش هنوز هم به شکلی امن تر و پیشرفته تر مورد استفاده قرار می گیرد. کوهنوردان دو نقطه بلند را انتخاب و نقاط را با طنابی مخصوص به هم متصل می کنند؛ سپس روی آن آویزان شده و از نقطه ای به نقطه دیگر سر می خورند. این روش سال های سال است که به کوهنوردان برای رسیدن به هدف شان کمک می کند.

نکات ایمنی

هر زیپ لاین برای محدوده قدی و وزنی مشخصی طراحی شده است؛ پس این نکته را در نظر داشته باشید.
اگر بیماری قلبی یا فشار خون دارید، به سراغ این ماجراجویی در نپال نروید. در صورت مشکل در ستون فقرات و هر مشکل خاص دیگر حتما اپراتور را در جریان بگذارید.

جهت آشنایی بیشتر با خدمات و هزینه های  این مجموعه می توانید از وب سایت رسمی شرکت “های گراند ادونچر” بازدید نمایید.

error: لطفا مقاله را به اشتراک بگذارید.