دریاچه فیوا

دریاچه فیوا یکی از پر بازدید ترین دریاچه ی های آب شیرین در پخارا است.

شهر پخارا دومین شهر مهم نپال بعد از کاتماندو است و  به دلیل قرار داشتن در کنار کوه های 8 هزارمتری بزرگی همچون آناپورنا، ماناسلو و دائولاگیری یکی از اولین گزینه ها برای گردشگرانی است که می خواهند به مناطق کوهستانی بروند.

رشته‌کوه‌های جذاب آناپورنا در پخارا وآرامش نهفته در دریاچه های فیوا، روپا و بگناس، پخارا را به مقصدی بی‌نظیر برای انواع گردشگران تبدیل کرده است .

دریاچه فیوا (فیوالیک) به دلیل انعکاس کوه ماچاپوچره و قله های اناپورنا در آب های خود، شهرت فراوانی کسب نموده است. در مرکز این دریاچه جزیره ی کوچکی وجود دارد که  معبد زیبای تال براهی در آنجا قرار گرفته است .

این دریاچه ی زیبا با جنگل های سرسبز و انبوه به طرز زیبایی احاطه شده است و بازتاب زیبای کوه ماچاپوچره در این دریاچه منظره یی جادویی و خیره کننده به آن بخشیده است.

هنگام قایق سواری در فیوا لیک می توانید مناظر شگفت انگیزی از کوه فیشتیل، سارانگکوت و دامنه های رشته کوه آناپورنا داشته باشید. بر فراز آسمان پرواز پاراگلایدر ها را خواهید دیاین دریاچه ی زیبا با جنگل های سرسبز و انبوه به طرز زیبایی احاطه شده است و بازتاب زیبای کوه ماچاپوچره در این دریاچه منظره یی جادویی و خیره کننده به آن بخشیده استد که همچون پرندگان آزادانه در آسمان پرواز می کنند .

می توان قایقی اجاره کرد و خود را به جزیره ی کوچکی که معبد زیبای براهی در آنجا قرار گرفته است، رساند. همچنین می توانیم برای چند ساعت یا تمام روز قایقی را با راهنما یا بدون راهنما اجاره کنیم و به قایق سواری در دریاچه ی زیبای فیوا بپردازیم.

مشخصات دریاچه فیوا

  • دریاچه فیوا در ارتفاع ۷۴۲ متری از سطح دریا واقع شده است و مساحت ان حدود ۴.۴۳ کیلومتر مربع می باشد.
  • عمق این دریاچه تقریبا ۸.۶ متر است و حداکثر عمق ان ۲۴ متر می باشد.
  • رشته کوه آناپورنا از شمال تنها در فاصله ی ۲۸ کیلومتری با دریاچه فیوا قرار دارد.
  • حداکثر ظرفیت آب این دریاچه تقریباً ۴۳,۰۰۰,۰۰۰ متر مکعب است و بزرگترین دریاچه ی نپال بعد از دریاچه ی رارا از نظر منبع آبی در نپال محسوب می شود.
  • آب این دریاچه توسط سد ذخیره می شود و به همین دلیل یک دریاچه ی نیمه طبیعی اب شیرین است.
  • در قسمت جنوبی فیوالیک نیروگاه برقی قرار دارد که انرژی خود را از آب خروجی این دریاچه تامین می کند.
  • بخشی از دریاچه فیوا نیز به عنوان شیلات تجاری، مورد استفاده قرار گرفته است.
  • تجزیه و تحلیل رسوبات دریاچه نشان می دهد که قدمت دریاچه فیوا 1264 – 1225 سال قبل از میلاد است.

 

سالانه تعداد بی شماری گردشگر داخلی و بین المللی از این دریاچه زیبا بازدید می کنند. این دریاچه از پرطرفدارترین و شناخته شده ترین دریاچه ها و دیدنی های نپال  در میان گردشگران می باشد. اطراف این دریاچه دارای رستوران های بسیار زیاد و هتل های بسیار زیبایی می باشد.

 

error: لطفا مقاله را به اشتراک بگذارید.